Navn: Johnnie
Dato: Sat Dec 29 13:09:29 2007

Hej og tak for god læsning. Er selv inkarneret Pink Floyd/Waters fan. Var i Berlin, Versailles, Prag, Gentofte, Forum & Roskilde. Personligt synes jeg Roger Waters musik er bedst, men intet overgår koncerten med Pink Floyd på Versailles slotsplads i 1987.

Navn: goodygood
Homepage: pinkfloydforum.dk/forum/
Land: denmark
Dato: Thu Dec 27 12:57:29 2007

Hej Georg.
Nu har jeg jo tid på mit arbejde, og så opdagede jeg at jeg ikke har skrevet her...jeg er stadig misundelig på dit soveværelse og det at du har rystet hånd med "gud" Gilmour.
-se you on the dark side of the moon.

Goddygood.


Navn: Jannick T
Land: Danmark
Dato: Mon Dec 24 22:46:00 2007

Hey - ganske okay side og dine kommentarer er beskrivende og levende. Var på Roskilde i 06, hvilken oplevelse...
Om manden er for kommerciel efter din mening er jeg ikke helt enig i - men er enig i, at KAOS er den plade, jeg også sætter på for gæster uden viden om Waters.

Navn: Dan Christensen
Land: Danmark
Dato: Thu Nov 22 19:49:00 2007

Hej ville lige om der er hold i at de snart gæster DK og i så fald hvor og hvornår MVH Dan & Liv

Navn: Hans Jakob
Land: DK
Dato: Tue Oct 30 20:44:31 2007

Hej dedikerede PF-fan:)

Det er en cool side du har lavet her, hvor man kan komme lidt rundt i Pink Floyd universet med alt hvad det indebærer af dæmoner og engle. For mig er der dæmoner i the Wall. Jeg kan næsten ikke tåle at se filmen uden at blive kulsort og depressivg, til gengæld har albummet ikke den effekt(heldigvis).
Jeg faldt over siden fordi jeg googlede efter tevten til Pigs, three different ones, til en diskuttion jeg var igang med et på andet site. Jeg blev hængende og glemte alt om diskution, så nu får jeg garanteret på pukkelen pga. det :D Men så har jeg heldigvis teksten at kunne afværge med + henvisningen til denne side. Lækkert arbejde og stort cudos!

HJ


Navn: Katrine Lyck
Homepage: www.ninussendolls.webbyen.dk
Land: DK
Dato: Tue Oct 23 13:16:56 2007

Hold da op hvor her står meget guf! Har kun læst 3 sider indtil nu, men går videre når jeg har tid! 1000 tak for at nedskrive alt deres historie osv til en tekst man forstår! :D
De er geniale

Navn: Mr. Waggy
Land: Westjylland
Dato: Sat Oct 20 15:01:37 2007

HEY!!
Det er en kanon side du har lavet

Navn: Aasberg
Land: Danmark
Dato: Fri Sep 14 21:31:12 2007

Nå den side,den kente jeg jo godt.
Viste ikke det var dig.

Fed side.
Vi snakkes

Aasberg


Navn: christina
Land: denmark
Dato: Fri Sep 7 23:16:59 2007

hey.
det er en rigtig fed side du har lavet, har surfet på mange forsk. sider om pink floyd, og der er jo en del!
jeg er opvokset med p.f , så det er en stor del af mit liv, de er den største gruppe synes jeg og hver især har waters & gilmour gjort det ufatteligt genialt i årenes løb.
jeg var til waters koncert her D.1 maj i Augustenborg ,og det er den fedeste og største oplevelse jeg har set og hørt til D.D, en drøm jeg har haft i mange år, og så lykkes det mig:)
så alt i alt , gir jeg dig et stort tillykke med din flotte og forståelig side..
knus fra
christina

Navn: Jesper Kristensen
Land: Danmark
Dato: Sat Aug 18 16:14:43 2007

Fed hjemmeside, dejlig overskuelig. Begyndte først rigtigt at høre Floyd lige inden deres reunion i 2005. Derefter har jeg stort set hørt det uafbrudt, og højdepunktet var at se Roger Waters live i Agustenborg 1. maj 2007. Jeg kunne godt tænke mig at du tilføjede din egen historie med dine egne ord da du mødte bandet, det kunne gøre siden endnu bedre.

Navn: Kenneth Dielemans
Homepage: www.stms.dk
Land: Danmark
Dato: Thu Jul 12 23:54:57 2007

The Forum one!!!

Navn: Kenneth Dielemans
Homepage: www.stms.dk
Land: Danmark
Dato: Thu Jul 12 23:52:22 2007

Dine ret så velskrevne tekster om vores aldrende gud er som "taget ud af min mund". Fedt at falde over en waters side når man nu som jeg surfer en regnfuld juli aften Elsker alt slags musik (næsten). "Dyrker" Trentemøller og Mikael Simpson for tiden, men at vende tilbage og lytte til den musik samt tekster der gjorde musikken med alle dens finesser værd at lytte til, ja så er WATERS svaret på alle ens bønner... ikke at jeg sagde røg, men ganja hjælper hans musik even more on the road. Love HIM! (And I was at the concert in Denmark);o)

Navn: inger
Dato: Sun May 6 21:51:28 2007

hørte som ung lidt pink floyd the wall. havde så mine 3 teenagebørn med til Roger waters koncert i Augustenborg i tirsdags - de må jo lære det, kunne på snakken omkring mig forstå at min basis viden var for ringe, derfor din gennemgang af udgivelserne. fint, men lidt svær at læse med den spraglede baggrund. Men fed koncert. Flot show; dark side of the moon i fuldmånens skær over Augustenborg slotspark - men du var der vel også!

Navn: Claus Andersen
Land: DK
Dato: Fri May 4 0:21:35 2007

Jeg håber du var i agustenborg d. 1. maj 07. og høre den "sindsyge". Det var min første live oplevelse med noget der bare smager af PF. Men det er det fedeste jeg har oplevet. Stemingen var kanon og Roger spillede for godt. Bare se gaffa: http://gaffa.dk/anmeldelser/view.php/mreview_id=33468

Hilsen
Claus


Navn: jimmi
Land: dk
Dato: Fri Mar 9 8:59:16 2007

pink floyd er og bliver musik for livet det er livet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Navn: Mads
Land: Dk
Dato: Sat Dec 30 20:31:58 2006

Hey.. der stod at du ikke vidste noget om Nicks album med ham "fenn fyren" men her er lidt
http://www.floydianslip.com/discs/profiles.htm

Navn: peter setet
Land: danmark
Dato: Tue Dec 12 8:34:41 2006

jeg synes det har været lærerigt at læse din hjemme side om roger waters.

amussed to death, synes jeg er den mest gennemtænkte, med ironi m.m. han har lavet. Jeg synes at det at han kritisere de forskellige opfattelser, gør han på en genial måde. Jeg synes den er mere religiøst kritisk orienteret end anti krig."

men det har været lærrerigt. tak for en god hjemmeside.

med venlig hilsen

peter


Navn: alen
Dato: Mon Oct 30 20:20:15 2006

jeg synes det du har skrevet er godt , men jeg har hørt Syd gik under jorden med en kemist der laved hans stoffer og så døde han...... jeg er selv MEGET MEGET btragtet af Pink Floyd... elsker deres musik...

Navn: Johnny
Land: danmark
Dato: Tue Oct 10 17:47:10 2006

Jeg har med andre diskuteret hvad Meddle coveret egentlig forestiller , Et dyr .. Et øre eller... er det noget du eventuelt ved ? Venlig hilsen Johnny .

Navn: Sophia/Bo
Land: danmark
Dato: Tue Oct 3 17:32:14 2006

Hej[:
Det er en rigtig flot hjemmeside med mange gode oplysninger, jeg skal lave en biografi om P.F .
og kunne bruge mange af dine oplysninger (:
Så tak for det.
Mvh.Sophia/Bo

Navn: Martin
Land: Danmark
Dato: Sat Sep 16 22:24:12 2006

Læste lige et indlæg om coveret til "When the tigers broke" - og kom lige til at tænke på "Meddle". Fold coveret ud og vend det på højkant, så er det et nærbillede af et øre. Typisk Pink Floyd og jeg synes det er super interessant at finde de her små skjulte koder eller hvad vi nu skal kalde dem. Tekster og musiske kompositioner dukker også op i ny og næ med flere års mellemrum. Er der andre der sidder og nørder med det ligesom mig, er jeg ikke helt klar over hvad coveret til "Obscured by clouds" forestiller - ud over en mand der ligger i 'supermand' stilling og nogle bobler.

Navn: claus johansson
Land: danmark.
Dato: Mon Aug 14 19:26:32 2006

hej med dig. tak for din hyldest til desværre afdøde syd.jeg er selv en stor fan af p.f.har fulgt dem siden midt i halvfjerserne. min interesse for syd kom da jeg så see emely play på vh1.han var da bare mister psykedelisk nummer 1.så det var en stor sorg da jeg hørte at han var død.men gudskelov har vi da hans musik.syd barret forever.

Navn: Lasze Jensen
Land: Danmark
Dato: Thu Jun 15 16:31:17 2006

Hey ho there! Jeg er gammel Syd Barrett fan og ser med glæde en dansk hjemmeside der omhandler hans historie. Kender til historien om at han dukkede op i studiet men har aldrig set netop dette billede. Har flere foto kopier fra gamle danske magazines fra deres ´67 danske besøg men desværre ikke pirat optagelser. Du skal desuden være velkommen til at melde tilbage, måske kunne vi få en rar Syd snak, hvis du føler lysten er til det? Med mange hilsner, Lasze!!!

Navn: Gitte
Land: dk
Dato: Wed Jun 7 18:07:20 2006

Halløj.. Sad lige og søgte efter lidt ekstra info, inden jeg i nat kører til Berlin,for at opleve Roger Waters LIVE torsdag aften... jubbiii ..nå men faldt altså over denne side. Super flot... og fed udsmykning af soveværelset.. Tak for info- jeg fandt hvad jeg søgte.
Mvh. Gitte. Vejle.

Navn: Martin
Land: DK
Dato: Mon May 15 17:53:21 2006

Blot en fuldstændig enig tilkendegivelse af Pros'n cons... Fantastisk "lyd-historie" - og klart den plade jeg ville tage med mig hvis jeg kun havde ét valg. Synes også lige Andy Newmark på trommer skal have et klap med på vejen. Gilmore har vist også ham med på sin nye plade...

Skøn læsning, men jeg kan godt mærke mine følelser for Waters bliver ramt når han "kritiseres", men jeg ved jo godt han er sin egen:-)


Navn: Kereem
Land: heaeheahea
Dato: Thu May 11 13:38:40 2006

VÆR SÅ SNILL Å FIX DENNE SIDEN PÅ ENGELSK ELLER NORSK! UMULI Å FÅRSTÅ DANSKASDAØLSKNALKSDMNAPSKMDAPSKDMNASPDKNALKJNALKSND:@

Navn: Hansi
Land: DK
Dato: Wed Apr 19 7:30:00 2006

En dejlig uhøjtidelig side, og ikke for sentimental.

Navn: Kenneth V. Jørgensen
Land: Danmark (Fyn)
Dato: Sun Jan 1 19:34:49 2006

Hejsa!
Da jeg som efternøler - og altså absolut lillebror :-) - i en flok på 4 børn, er jeg i højst ønskelig grad vokset op med 60'er-rock'en. Man kan roligt sige, at jeg er "bidt" af en gal rockmusiker :-). -
Derfor er jeg vokset op med rockmusikkens største navne som fx The Beatles, The Rolling Stones (som jeg er inkarneret fan af), The Doors, Fleetwood Mac (relativ nybagt, personlig fan), Creedence Clearwater Revival - og altså Pink Floyd, som jeg har nydt i "mindre portioner" siden min grønne ungdom, hvor jeg selv begyndte med at anskaffe mig "The Wall" (som jeg også har på VHS-film), "A Saucerful of Secrets," og i løbet af de sidste par måneder er min interesse for dette meget specielle og aldeles musikalsk pragtfulde, solidt spillende, rockband, steget betydeligt.
Min fornyede interesse begyndte, da jeg i nov. 2005 købte DVD'en "Live at Pompeii" - jamen, jeg mangler ord, især over det solide nummer "Echoes," som jeg ikke kendte på forhånd. Hurtigt derefter fulgte DVD'erne "London 1966-67" med fx historiske optagelser af "Interstellar Overdrive" med Syd Barrett, samt "Live Anthology" med bl. a. et andet særdeles dejligt, solidt nummer, "Atom Heart Mother," og "The Making of The Dark Side of the Moon" (dokumentaroptagelser) - og indkøb af "Wish You Were Here" og greatest hits-dobbelt-CD'en "Echoes," som jeg er "hel-vild" med, samt "The Division Bell" fra 1994, hvor gruppen viser, at de egentlig klarer sig udmærket uden den "småskøre" Roger Waters.
Min autistiske datter, som har musik som en af sine absolutte forcer, er "hoppet med på vognen" og er også hel-vild med Floyd og Stones. Selv har jeg også en gren af en anden slags autistisk handicap, som tydeligvis "hjælper" med til min totale fordybelse i musikken og kunstnerne - især, efter at jeg i en moden alder blev tilkendt førtidspension og dermed fik "fred" til at dyrke mine store interesser (en anden er slægtsforskning). Min kone virker ind imellem lidt "træt" af denne fordybelse, dog på en god måde :-). Hun er den "håbløst" normale af denne vor lille familie.
Nå - men i alt fald vil jeg også herved tilkendegive min beundring for Floyd - den har altid været der og dukker jo således nu og da op til overfladen - som fx nu. Dog har jeg aldrig fundet så meget rent historisk og faktuelt materiale om bandet og dets medlemmer siden 1965 som nu. Internettet er nu en god ting :-).
Og som du selv siger: påstår nogen, at Gilmour ikke er et "ægte" Floyd-medlem, ja, så kunne man jo blive ved - så skulle den inkarnerede guitarist fra Rolling Stones, Ron Wood, fx heller ikke være "rigtigt" medlem, da han "kun" har været med i de 30 af gruppens nu i alt 43 leveår - og Ringo Starr, som man i høj grad forbinder med The Beatles' takt og rytme, og som sprang ind i stedet for Pete Best - jamen, at påstå, at nogle af dem ikke skulle være "rigtigt" med i deres bands, er jo vanvid :-).
Det blev en lidt lang tilkendegivelse - beklager min "ord-fylde" :-). Så jeg vil slutte nu.
Mange hilsener
Kenneth

Navn: Marcelo (Brasil)
Land: copenhagen denmark
Dato: Sat Dec 17 6:35:05 2005

Hi,
My name is Marcelo, I am from Brasil.
Pink Floyd played in starclub Copenhagen, Denmark on 1967-09-13, do you have some photo of this Starclub?
Please, I need one photo of this club (starclub).
If you send me I will thank you very much.

thanks

Marcelo - Dr.Floyd (Brasil)


Navn: johnny merkelsen
Land: danmark
Dato: Tue Nov 29 13:47:57 2005

det er en udemærket side og som dig ville jeg blive en lykkelig fan vis jeg kunne se dem optræde en gang mere så dem optræde i kb hallen med umma gumma det er og var den største oplevelser i mit liv der blev slået fluger med avis og sendt ildkuler i luften en optræden i ægte pink syre stil som vil sede på min næthinde resten af mine dage som en af livets højdepongter.

Navn: Chunga
Land: dk
Dato: Wed Nov 16 0:30:25 2005

hmm - den er jo uhyggelig grim, men det er jo også bare til ren tekst. Men i PF ånd kunne du godt begynde at sætte dig ind i flash og scripting så du kunne sætte lidt stemning på det her. Tabelformat ala 1985 rykker ikke helt.

Navn: Mette
Land: DK
Dato: Fri Oct 28 22:10:28 2005

Jeg er rigtig glad for at have fundet en hjemmeside, på dansk, der kan lære mig om Pink Floyd.
Min kæreste er Pink Floyd fan/elsker til fingerspidserne og engang imellem er det lidt svært at følge med. Men herinde kan jeg læse lidt på lektien, hvilket jeg er rigtig glad for.:-)
Det ved jeg også at han sætter pris på.Navn: Torben
Land: Dannevang
Dato: Tue Oct 11 16:48:16 2005

Hej min ven
Jeg stoppede undervisningen som kørelærer da det gik op for mig, at jeg blev sur på eleverne når jeg gang på gang måtte gentage de samme ting... Jeg bliver alligevel nødt til at gentage et par ord for dig - Hold kæft, hvor er det er fed hjemmeside du har fået stykket sammen... ;-)
Jeg har lige haft et kanon Comfortebly Numb og Mother trip hele vejen gennem stuen på både luftguitar og mikrofon, nok den fedeste måde at holde alderdommen på afstand... ;-))
Jeg er utrolig glad for at have lært dig at kende, men måske lidt ked af, at du har lidt mere at skulle ha' sagt i hverdagen end jeg... ;-)))
Jeg har været meget glad for Pink Floyd lige siden de glade skoledage sidst i 70'erne og begyndelsen af 80'erne, men har desværre forsømt musikken alt for meget i de mellemliggende år. Udelukkende på grund af dig, kære formand, er min interesse for de Floydske toner atter blevet vækket, og nu går der ikke 24 timer uden at The Wall, Comfortebly Numb eller Mother har buldret mindst en gang ud gennem højtalerne. Fedest at have tidligt fri fra job, være alene hjemme og kunne sende sig selv 20 år tilbage i tiden... ;-)
Jeg kan kun sige det samme som de fleste andre der har skrevet i din gæstebog... Keep up the good work!

Navn: nanna
Land: Danmark
Dato: Mon Sep 5 14:49:14 2005

det er en fantastisk hjemmeside du har lavet. jeg er jævnligt inde og kigge efter evt. nyheder, også for at se om du har nyt ang. pulse showet på dvd... jeg så det live, men det er jo en del år siden. det ville være fedt med en liste over alle dvd´er... som om du ikke har andet at lave... anyway keep up the good work.
peace Nanna

Navn: Ras
Land: Amager !
Dato: Sat Jul 23 0:30:00 2005

Ja, jeg kan kun tilslutte mig de øvrige "gæster"; en rigtig god hjemmeside, ikke mindst for en "begynder" som mig! Men er der stadig liv i dig?? Jeg har ikke kunnet finde nylige opdateringer, ikke engang om "Live 8"! "Sitet" virker ligesom lidt "forstenet".... hvis du forstår, hvad jeg mener! Is there anybody in there?.......

Navn: Michael Thor
Homepage: www.pfsite.dk
Land: Danmark
Dato: Sat Apr 9 9:12:30 2005

Hej
Flot side du har fået banket sammen, jeg er selv ved at lave en også om Pink Floyd.
Fedt soveværelse kunst og ja det slå Monet med flere længder, har selv haft et Pink Floyd rum, men konen ville ikke have det i soveværelset så jeg måtte male mit kontor om i Pink Floyd farver og symboler.
Spørg ikke om jeg er lidt misundelig over dit møde med Pink Floyd...... JEG ER DØD MISUNDELIG....
Min samling af Pink Floyd består af 86 CD'er, 43 LP'er, 7 singelplader, 8 Video og DVD'er, som jeg har samlet siden 1977. Jeg har været til 3 koncerter, Gentofte 1988, Berlin 1990 og Parken 1994.
Min hjemmeside www.pfsite.dk bliver lagt på nettet i næste uge, omkring den 12 April 2005.
Kig forbi, der vil være en komplet liste over de titler jeg har med verdens bedste band.

Med Floydian hilsen
Michael Thor.
PS. der mangler .dk i min mail adresse.


Navn: olivia
Land: danmark
Dato: Wed Feb 23 13:51:43 2005

fed side..
du burde nu prøve at ryge dig en... det hører til musikken. en lille fejl er fundet. round and round på delicate sound of thunder hedder round and around. det ville være fedt hvis du skrev navne på numrene i starten på hver side, så man ikke skal alle tekster igemmen, men sikke et arbejde du har lavet... keep up the good work.

Navn: michael
Land: danmark
Dato: Tue Feb 22 19:42:08 2005

hey....


fed side du har dig... og vild med dit soveværelse...
hilsen mic< 1 2 3 >
Skriv i min gæstebog

Klokken er nu: 20/05 2024, 22:16:46


Tilbage til Pink Floyd hyldest siden Tilbage til Pink Floyd hyldestsiden